Fondsenwerving

Een aantal trouwe donateurs steunt Pequenita. Sommige mensen helpen via een inzameling op een verjaardag of afscheidsfeest van hun werk. Andere initiatieven: opbrengst fooienpot van een restaurant, vrijwillige bijdrage van een concert.

Elk jaar organiseert het bestuur een benefietdiner of feest, waarbij een korte film over een aantal projecten in de verschillende landen wordt vertoond. Verdere inkomsten krijgen we via de verkoop van spullen op de kunstmarkt in Spaarndam, op rommelmarkten en in seniorenhuizen.

De Pequenita-fototentoonstelling heeft de afgelopen jaren gehangen in het Stadhuis van Amsterdam, de bibliotheek in Velsen, het hoofdkantoor van Humanitas in Amsterdam en de ABN AMRO vestiging in Beverwijk. De tentoonstelling is op aanvraag beschikbaar, evenals een vertoning van de film.

In 2012 en 2013 nam Pequenita deel aan de Alvarum Heldenrace.

De laatste jaren zijn er onder andere bijdragen ontvangen van Maarten van Bunningen, die met een Open Podium in Den Haag muziekmiddagen organiseert. In 2014 heeft ook Wendy de Kort via E-sites Vrouwen een bijdrage ingezameld.

Wie een idee heeft om fondsen te werven of wie zelf hiervoor iets wil ondernemen, neem svp contact op met het bestuur via info@pequenita.nl